Main Page Sitemap

Geile verhalen van vrouwen


geile verhalen van vrouwen

Dunja uit Utrecht. Mijn hart gaat als een razende te keer als ik afvraag waar ik in godsnaam mee bezig ben. Haar knie duwt hard tegen mijn kutje en haar warme borsten rollen over mijn gezicht. Ze fluistert jemig Annemiek, wat heb jij een heerlijk lijf. Beste mannen, Mijn naam is Cora Langsheer en ik ben 45 jaar en woonachtig in Lageland. Ik glimlach en pak haar handen in de mijne. Even later zit ook mijn rechter pols vast. Dan pakt ze me de fles af en zet deze er naast. Deze site bevat verhalen geschreven door de_HeXX en anderen, de_HeXX wenst u veel leesplezier en een aangename nacht-lust. Vandaag hebben we al ruim een uur gelopen en voor ons gevoel ging het heerlijk.

Rijpe vrouwen Archievengeile verhalen van vrouwen

De enorme penis stoot in een hoog tempo diep. Ik hou van dansen, uit eten en soms een nachtje doorhalen in de kroeg. Ik ben nog een paar keer bij ze langs geweest en binnenkort ben ik ook van plan om een keer naar een sexclub te gaan. Ik ben zo onder de indruk dat ik niets kan zeggen en alleen maar knik. Ik laat me zomaar aanraken door een vrouw en ik lijk het nog fijn te vinden ook. Absoluut spannend en zeker opwindend om te lezen. Na een orgasme, zorgen de endorfinen vanzelf dat je gelukzalig zult inslapen Als extra tip wil ik je meegeven ook onze stimulerende gel eens een keer te proberen! Nu zit hij nog dieper. Met haar duim streelt ze mijn wang terwijl haar lange vingers op mijn achterhoofd duwen. Even ontgaat me wat er gebeurt, ik hoor haar stem naast me, maar wie zit er dan tussen mijn benen? We kletsen heerlijk met elkaar over van alles en nog wat.

Jongens van net achttien jaar neuken deze geile vrouwen keer op keer. Soms fluisteren we naar elkaar als we het over gevoelige kwesties hebben. Samen lopen we naar de keuken waar ze me een kurkentrekker en fles rosé in handen duwt. Als ik ze beide gevuld heb zet ze die op het nachtkastje. Verhalen die op webvrouw worden gepubliceerd mogen zonder overleg niet elders gepubliceerd worden of zijn. Klik hier voor haar profiel.


Sitemap