Main Page Sitemap

Geil verhaal vriendin van mijn vrouw


geil verhaal vriendin van mijn vrouw

roze dildo in je kut. Ik kleur tot in mijn nek. Ik zeg, ga maar mee naar boven want ik haal ze niet naar beneden. Weer haalde ik mijn pik onopzettelijk uit haar doos en wreef over haar aars, weer werd ze boos, en zonder haar te waarschuwen ramde ik mijn natte, buitengewoon stijve lul in haar kont.

Ik was met mijn vriendin wezen stappen en zijn daarna naar huis gefietst en in bed beland. Zondag ochtend werd ik naast me vriendin wakker en was zo geil. Heb haar een beetje gevingerd tot ze er wakker van werd, ze was alweer lekker nat en besloot haar maar eens lekker te likken, ze kreunde het uit en duurde het dus niet lang tot ze klaarkwam.

Zij pakt mijn lul en duwt hem een stukje in haar anus en als mijn eikel er net voor in zit duwt ze plots haar kont tegen mij aan en schiet mijn lul ineens helemaal diep in haar nauwe kont. Ze snapt het, en vraagt wat voor filmpje was dat? Maanden erna was ik alleen thuis, toen de bel ging. Iets wat haar buitengewoon goed stond. Alsof ze nooit sexdating in Hellevoetsluis anders gedaan heeft likt, pijpt en trekt ze mijn lul. Ik kijk onder haar jurk tussen haar benen en zeg, jij hebt ook stevige benen, mooie grote borsten en lekkere billen, en ik zie dat je slip flink nat. Ze deed niets maar zei wel dat ik dat niet moest doen. Ze vraagt waarom er pareltjes in zitten en waarvoor het extra uitsteeksel dient. Ik heb haar gestreeld, waarbij ze geil werd als ik in de buurt van haar schaamlippen kwam, maar deze negeerde. Ze opende met een afwerend gezicht.

Zoals wel vaker gebeurde, lagen we ieder wat met ons zelf te spelen. Ik vind het namelijk heerlijk om mijn vrouw bezig te zien, terwijl ze haar kutje vingert of met een vibrator bewerkt en onderwijl vertelt waar ze op dat moment aan denkt. Update: Op een dag kwam ik thuis terwijl de vriendin van mijn moeder, Suzanne, op haar wekelijkse theebezoekje was. Omdat zij dicht bij de theepot zat, stond ze op om mij thee in te schenken.


Sitemap