Main Page Sitemap

Neuken in Hoogezand


neuken in Hoogezand

lange tijd het strandje bezocht. (voor het eerst op een naaktstrand)beetje onwennig in het begin maar daar was ik snel doorheen. De gemeenteraad heeft gisteren een besluit genomen. Is dit wel leuk en of veilig voor een jonge puber? Gewoon voor de gezelligheid. Weinig plek om naakt te liggen, je moet een behoorlijk stuk (langs een soort weiland) lopen wat onbeschut is als er geen graan groeit en mensen vanaf de weg je kunnen zien lopen.

Martin vd K  23:31 Vandaag, 08 augustus 2012 naar Meerwijck geweest, zoals altijd, naar het oude naaktstrand. Geert  11:36 Hallo Zonaanbidster, Kom je daar alleen om te zonnen of zwem je hier ook wel? Hans  19:28 hallo nee ik bedoel op het oude strandje mijn vraag is of je hier ook zonder problemen met je vrouw kan zonnen en of meer stellen op het oude strandje zonnen wij zijn hier verder nooit geweest en willen het eens proberen maar.

neuken in Hoogezand

Een oudere vrouw neuken, Neuken in Woerden, Rijpe vrouw wil neuken, Neuken in Elburg,

En niet achter mijn rug om praten graag Jan 18:41 Ik ben vanmiddag even gaan kijken bij het nieuwe naaktstrandje. Hierdoor wordt het naaktstrandje nog niet aan het oog van de mensen op het textielstrand ontnomen. Maar goed, naakt kan hier (nog?). Ook begrijp ik niet dat het naaktstrand enige tijd geleden is verplaatst. Door t mooie weer had ik geen jas aan, geen tel bij me en voelde behoorlijk bedreigd. Mirakels 16:45 ik heb van de gemeente Hoogezand-Sappemeer een brief ontvangen. Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de NFN (Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres. Ik kon op een gegeven moment wel janken. Het blijkt maar weer dat hoe meer het naturisme wordt verhuld hoe nieuwsgieriger men wordt en hoe bekrompener erop wordt gereageert.


Sitemap