Main Page Sitemap

Sex in breda


sex in breda

galder. Hans 21:27 vraag mij af wat de echte naturist zoal uitspookt tijdens dit vreselijk voorjaarsweer. Ondanks wij er vandaag diverse boze en teleur gestelde personen hebben zien vertekken. Entreegeld betalen heeft geen enkele zin want dan betalen ze gewoon de toegang en dan hebben wij als naturisten niets meer te zeggen want dan zeggen zij gewoon wij hebben betaald en hebben net zoveel rechten als jullie. Aafke 12:19 Jongens jongens. Zo mooi vind ik het niet. En de sfeer onderling was ook erg prettig. Grote zandafgraving, helder water, mooie bosrand, aan zuidkant klein strandje en dikke rietkragen waar niemand je ziet. Alvast bedankt voor jullie reacties en hopelijk zet ik daarna de stap naar het strand Bezoeker naakstrand 00:43 Lion: je bent van harte welkom.

Als we aan 100 man komen duikers en toeschouwers dan zal me dit heel sterk verbazen. Iedereen is wederom van harte welkom. Lees het graag blinkie 23:46 Hoi, vond het heerlijk gisteren dit strandje. Wilde achterin gaan liggen, maar de weg ernaar toe werd ik van top tot teen aangegluurd door de mensen aldaar. Groetejs en wie weet zien jullie ons wel jaap 11:22 Hallo allemaal geweldig strand waar gezelligheid de boventoon spreekt. Als je als man van 55 denkt om op dergelijke manier een jonge vrouw te kunnen imponeren, dan heb je nog veel levenswijsheid op te doen. Georges 10:51 Hallo, gaat de nieuwjaarsduik zowiezo door ondanks het eventuele vriesweer,zat me af te vragen of de plas dan niet dien het antwoord positief is kan het zijn dat ik kom, wil al jaren eens meedoen aan een nieuwjaarsduik in open water en Breda. Felix 14:35 hoi gaat de blote billen nieuwjaarsduik in zandvoort nog door dit jaar? Zal niemand je verplichten om deze uit te laten. Ik lees dat er al eens iets gebeurt dat niet voor kinderogen bestemd is en al wil ik dat wel geloven maak ik me er toch de bedenking bij dat ik daar nog nooit geweld gezien heb en dat verdiend toch een dikke pluim! Wij2 23:23 wij jong koppeltje waren vandaag voor het eerst hier op het naaktstrand.


Sitemap